Spoed

Spoed tandarts Rotterdam

In het geval van acute klachten aan het gebit of de kaak dan kan het nodig zijn om een bezoekje aan een spoedarts te brengen. Bij uw normale tandarts kunt u meestal alleen terecht op afspraak en daarom is het handig om bij een spoedarts terecht te kunnen. In het weekend, als de tandartspraktijken helemaal niet geopend zijn, kunt u ook gebruik maken van een spoed tandarts. Bij acute gebitsklachten wilt u graag zo snel mogelijk geholpen worden. Spoed tandarts Rotterdam inschakelen?  De tandartsen van Tandartspraktijk Randweg zijn in geval van spoed altijd telefonisch bereikbaar. Buiten de openingstijden wordt u doorverbonden met het antwoordapparaat. Hierop kunt u de gegevens van de spoedopvang beluisteren. Houdt pen en papier bij de hand voor het noteren van de gegevens. Uiteraard kunt u ook direct bellen met de spoedopvang. Het telefoonnummer is 010 455 21 55.

Acute gebitsklachten? Schakel Tandartspraktijk Randweg uit Rotterdam in!

Acute gebitsklachten zijn erg vervelend en u zou willen dat deze zo snel mogelijk verholpen kunnen worden. Vele tandartspraktijken zijn niet 24 uur per dag bereikbaar maar Tandartspraktijk Randweg is in het geval van spoed 24 uur per dag telefonisch beschikbaar. Door het bieden van deze service maken wij het mogelijk om binnen zeer korte tijd van uw acute gebitsklachten af te komen. Als u last heeft van uw gebit, en u direct geholpen moet worden aan deze klachten, doet u er verstandig aan om direct contact met ons op te nemen. Buiten de openingstijden zal u via het antwoordapparaat het nummer van de spoedpost door krijgen. Door dit nummer te bellen komt u in contact met de spoed tandarts van onze praktijk en kunt u binnen no-time van uw klachten af zijn.

Professionele mondzorg in Rotterdam Zuid

Tandartspraktijk Randweg zit gevestigd in Rotterdam-Zuid en we zijn ook actief als spoed tandarts in Rotterdam. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor andere behandelingen zoals een periodieke controle, kaakchirurgie, preventie en mondhygiëne en voor het trekken van tanden of kiezen. We staan voor persoonlijke benadering op het gebied van tandheelkunde en kaakchirurgie en helpen u graag met het gezond houden van uw gebit!